top of page

weekend

Heips kaikille! Heikki päätti ajoissa lopettaa laidun kautensa ja tuli ala lankojen ali pois. Tottakai jalkaan tuli haava ja nyt arkailee sitä. Huomasin tämän aristelun, kun alkoi noin meidän vaikio valmennukset Ke, siellä hän sen parhaiten näki. Heikki tykkää päästä kokonaiselle kentälle laukkaamaan ja sieltä tulee aina pari ilopukkia. Nyt ei tullut yhtään vaikka oli ollut 1 vk laitumella. Kyllä sen liikkeestäkin huomasi ei ollut ihan puhdas ravissa, eikä laukassa. Tiivillä istunnalla kuitenkin otti ihan puhtaat askeleet, mutta käännöksissä avitti takapäällään etujalan liikettä. Niimpä päätin, että saa nyt jalkaansa parannella rauhassa viikonlopun yli ja katsotaan mikä ma on tilanne.

Tänään lähden kauan odotettuun weekendiin. Aivan mahtava olo päästä katsomaan huippu artisteja parhaan kaverin kanssa. Koko viikonloppuhan siinä menee muttei, sitä kyllä paremmin voi käyttää.

Matkalle onlen varautunut hyvin, eikä minua haittaa vaikka la tulisi koko päivä vettä. En ole sokerista, eikä sellainen lämmin vesisade hyvällä fiiliksellä mitään haittaa. Kun virvokkeita on varattu kaiken lisäksi hyvin mukaan.

Hauskaa menen pitämään, mutta lärvejä en mene vetämään. Haluan

pysyä hyvällä fiiliksessä koko viikonlopun. Yksi asia mitä odotan niin onhan minun pakko päästä kokeilemaan hotellimme kuntosali. Hyvän ja ravitsevan aamupalan jälkeen. Tämähän lookisesti tarkoittaa, ettei darraa voi olla tai salit jää väliin. Sitä ei tapahdu, jos minusta on kiinni.

kirjoittelen matkakuulumista kun palaan kotiin.

hyvää viikonloppua kaikille toivoo Jonsuko <3


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Tunnisteita ei vielä ole.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page